Світ дитинства такий чарівний

світ дитинства
Поділитися новиною

світ дитинстваДитина пізнає навколишній світ, грається в рухливі ігри, ляльки, машинки. І хоча дитинство пролітає дуже швидко, воно все-таки дуже цікаве, яскраве і веселе. Це незабутня пора мрій, щирої радості, безтурботності. І саме від нас, батьків, залежить, які спогади будуть у наших дітей про ці роки. У нашому місті не так багато місць, відведених для відпочинку з дітками. Насамперед при дощовій погоді немає куди повести своє чадо. І тому зовсім недавно ми вирішили відкрити ігрову кімнату «Казкове містечко» за адресою: вул. Полтавська, 22 (приміщення «Укрпошти»). Графік роботи зручний: вівторок – неділя з 10.00 до 20.00, понеділок – вихідний. Відвідати його можуть усі бажаючі дітки віком до 10 років, без попереднього запису.

Ми надаємо такі послуги: ігровий простір :лабіринт, батут, будиночки, сухий басейн, кухня, майстерня для хлопчиків, кінетичний пісок, конструктор «Лего»; святкування днів народження (за попереднім записом, дозволяється замовити до нас піцу та принести святковий торт, напої). Аніматорів на свято батьки наймають самостійно, на свій розсуд, кожна дитина отримує в подарунок солодку вату, а іменинник – сертифікат на суму 100 грн. Проведення майстер-класів (за попереднім записом і віковими категоріями).  Можна придбати подарункові сертифікати на будь-яку суму. Дитяча кімната облаштована шафами для верхнього одягу, комфортним туалетом, у наявності – роздавач із якісною водою (безкоштовно). Також у нас можна придбати зернову натуральну каву, чай, солодку вату, зробити ксерокопію (чорно-білу та кольорову).  Кожного дня ми робимо вологе прибирання, кварцування приміщення бактерицидною безозоновою лампою.

За своє коротке існування у нас уже святкували дні народження, ми проводили свято 8 Березня. А 1-2 квітня відбудеться майстер-клас по розпису пряників, 8-9 квітня – по виготовленню виробів до Великодня за попереднім записом.

Тож чекаємо всіх бажаючих! Про вартість наших послуг ви можете дізнатися за телефоном 050 28 78 444, а слідкувати за нашими новинами у соціальній мережі (група у vk): https://vk.com/club138790969.

Ольга Завора                                                                          

LIVE OFFLINE
track image
Loading...