КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА У період з 13 по 20 березня

хроніка
Поділитися новиною

хроніка13.03 до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області надійшло повідомлення від жителя с. Рашівка про те, що невстановлена особа з 1.03 по 13.03 проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України.

14.03 до Гадяцького ВП надійшли заяви від мешканців одного із сіл району про те, що невстановлена особа без їх відома уклала договір оренди належних їм земельних ділянок-паїв шляхом підробки підпису на договорах. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.358 КК України.

Також у цей день надійшло повідомлення від  судового експерта НДКЦ  про те, що при огляді автомобіля «Ауді-6» виявлено підробку номерів агрегатів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.290 КК України.

14.03 до Гадяцького ВП із СУ ГУНП надійшла письмова заява начальника управління банківської безпеки ПАТ «Укрсоцбанк» про те, що службові особи ТОВ «Гадячсир» умисно здійснюють приховування майна, яке було передано під заставу ПАТ «Укрсоцбанк» відповідно до договору кредиту та договору застави нерухомого майна. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.388 КК України.

15.03 надійшло повідомлення від жителя с. Гречанівка про те, що невстановлена особа з 5.03 по 14.03 розкомплектувала трактор, який на даний час перебуває у користуванні заявника. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

Також у цей день надійшло повідомлення від  жительки м. Полтава про те, що 16.03 у Гадячі по вул. Гетьманська з 16.00 до 16.30 у магазині «Євро-секонд» із кишені куртки її доньки невідома особа викрала мобільний телефон. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

17.03 надійшла письмова заява від жителя с. Веприк про те, що невстановлена особа з 5.03 по 15.03 проникла до його дачного нежилого будинку, звідки скоїла крадіжку брухту чорних металів. У ході проведення ряду заходів дільничними офіцерами поліції було затримано 24-річного мешканця одного із сіл району, який і скоїв даний злочин. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України.

Також у цей день надійшло повідомлення від жителя с. Бобрик про те, що з 16.03 по 17.03 невідомі заволоділи його мотоциклом. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України.

17.03 надійшла заява від жителя м. Гадяч про те, що 14.03 невідома особа шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами в сумі 700 гривень. Установлено, що 13.03 заявник у мережі Інтернет на сайті “ОLХ”, побачив оголошення про продаж бетономішалки та зателефонував на номер, який був вказаний в оголошенні. У розмові по телефону з невідомим чоловіком вони домовилися про часткову оплату, після чого заявник через  термінал «Приватбанку» перерахував гроші – 700 гривень – на вказаний рахунок, після чого зв’язок з невідомим пропав. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України.

Також у цей день надійшло повідомлення по телефону від диспетчера екстреної медичної допомоги Гадяцької ЦРЛ про те, що до приймального відділення було доставлено жителя Харківської області з тілесними ушкодженнями, які він отримав на виробництві. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.271 КК України.

Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 11 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 1 особу.

І. Ященко, начальник сектору моніторингу Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області, капітан поліції    

LIVE OFFLINE
track image
Loading...