«Конфліктів із клієнтами у «Фортуні» не буде!»

про фортуну
Поділитися новиною

про фортунуТак запевнив нас Михайло Карунний, директор «Фортуна Лайв», закладу, який нещодавно відкрився у Гадячі. Дізнавшись про те, що жителі нашого міста із осторогою і досить вороже ставляться до відкриття подібних установ, він вирішив не чекати «народних» перевірок і розповісти про свою справу.

До редакції він приніс папку із повним пакетом документів і розповів, що бренд «Фортуна Лайв» – це продукт української державної лотереї. Підприємство діє на основі закону «Про державні лотереї» по принципу букмекерської контори – відвідувачі роблять ставки на спортивні події. 

Михайло стверджує, що на базі їхньої комп’ютерної техніки неможливе встановлення ігор для гральних автоматів, адже тут уже працює лотерейна система, яка визначена у договорі і запускається автоматично при включенні ПК.

Підприємство знаходиться на загальній системі оподаткування, відповідно і місцевий бюджет поповнюватиметься копієчкою, зокрема ПДФО із кожного виграшу. Поки що працівників у закладі двоє, працюють по цивільно-правовій угоді і договору суброзповсюдження.

Приємно, що директор закладу не почав свою діяльність із плутанини і загадок (як більшість «лотерейних» установ міста), а чітко все пояснив нам. Натомість не зовсім зрозуміла позиція правоохоронних органів. Начальник ВП  повідомляв, що вже запросив усю наявну документацію щодо законності функціонування закладу. А коли Михайло Карунний особисто прийшов до відділку, його проігнорували. Міська рада поки відмовила у погодженні режиму роботи закладу. Проте, не зважаючи на всі перепони, він упевнений, що в його закладі конфліктів із клієнтами не буде, адже, за його словами, і специфіка роботи, і клієнтура зовсім інша.  

Оксана Кириченко  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...