Збив на смерть

до хитців
Поділитися новиною

до хитцівДорожньо-транспортна пригода сталася близько 18-ої години 26 лютого на автодорозі Гадяч – Красна Лука. Попередньо відомо, що по вказаній дорозі у напрямку міста Гадяч рухався автомобіль ВАЗ-21043, під керуванням 36-річного мешканця міста Гадяч. Водій під час руху скоїв наїзд на двох велосипедистів, що рухалися у попутному напрямку, – 27-річного чоловіка та 28-річну жінку, жителів Гадяцького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка від отриманих травм загинула на місці події, чоловік отримав тілесні ушкодження і доставлений до районної лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами Управління превентивної діяльності поліції Полтавської області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...