Пасажир автобуса розповіла про зіткнення

римарівка
Поділитися новиною

римарівка22 лютого близько 18-ої години жахливе ДТП сталося у  Римарівці. Згідно офіційної інформації, автомобіль ЗІЛ, за кермом якого був 37-річний житель району, зіткнувся з рейсовим автобусом БАЗ, за кермом якого був 32-річний мешканець міста Гадяч, що рухався по маршруту Бірки – Гадяч.

Трьох пасажирів автобуса, віком 21, 29 та 58 років, мешканок Гадяцького району, із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медзакладу. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Дізнавшись про цей випадок, нам вдалося поспілкуватися з однією із постраждалих внаслідок аварії, 17-річною Дариною Касьяненко:

«Ми їхали автобусом «Гадяч –Бірки». При підйомі на римарівську гору автомобілі, які їдуть із гори, завжди пропускали тих, що їдуть на гору (там дуже вузька ділянка). А цього разу нас не пропустили. 

Згори спускався ЗІЛ, який і зачепив боковим дзеркалом наш автобус, та так сильно, що аж стійки знесло! Водій вантажівки закривався від уламків скла і втратив керування машиною. Унаслідок цього майже всю ліву сторону у автобуса відірвало!

Троє пасажирів були у дуже важкому стані: жінці зашивали все обличчя (уже потім я дізналась, що її відправили у Полтаву, бо не бачила оком), у іншої – струс мозку, і ще одну, вагітну, поклали у стаціонар. Двох пасажирів обстежили у «швидкій» і відпустили додому. Я звернулась до лікарні вже потім самостійно, бо також вагітна і дуже перелякалась за дитину».

Зі слів дівчини, уже наступного дня після аварії до постраждалих у лікарню приходили кілька представників із місцевого автопарку. Вони ж відшкодували витрати на лікування і запропонували подальшу матеріальну допомогу.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...