Попались на камеру

камера
Поділитися новиною

камераУранці 4 лютого на спецлінію «102» надійшов дзвінок від директора одного з ломбардів про викрадення камери зовнішнього відеоспостереження.

Переглянувши відеозапис, правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетні двоє чоловіків, які близько 2-ої години ночі залишили бар, розташований неподалік ломбарду. Поліцейські побачили на відео, як один із приятелів допоміг іншому дістатися до камери, підсадивши його.

Наступного дня одного із підозрюваних у центрі міста помітили працівники наряду групи реагування, які прямували за маршрутом патрулювання. Чоловіка запросили у відділ поліції, де продемонстрували відеозапис із зафіксованою подією. Незабаром до відділу поліції викликали і його товариша. З’ясовано, що чоловікам 25 і 26 років. Крадіжку вчинили у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом відомості внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

ГУ НП у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...