Місцеві чиновники не надто наполегливі?

shutterstock 38501848
Поділитися новиною

shutterstock 38501848Не можемо не порадіти за наших близьких сусідів. Як повідомляють «Новини Зіньківщини», нещодавно автопарк зіньківських комунальників поповнився новим сміттєвозом. Вантажний автомобіль МАЗ-4371-N2, 2016 року випуску, має додаткове обладнання – відвал та грейферний захват для вивезення твердих побутових відходів. Автомобіль придбали за результатами тендеру управлінням ЖКГ облдержадміністрації на умовах співфінансування за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, районного та міського бюджетів.

Нам же поки що похвастатись нічим – тендер на придбання сміттєвоза для Гадяцького МКП «Комунсервіс» просто не відбувся. Про це повідомив міський голова у соцмережі. Гадяцька міська рада подавала заявку на сміттєвоз, об’ємом 20 куб. м. Результат нульовий саме через те, що пропозицію подав тільки один виробник (а за умовами повинно бути мінімум дві пропозиції). Тому заявку подали повторно, на що у бюджеті міста на 2017 рік передбачені кошти на співфінансування.

Проте користувачі соцмережі впевнені у тому, що позиція міської влади стосовно цього питання не надто наполеглива. Та й для чого Гадячу 20-кубовий сміттєвоз, люди також не розуміють. Наприклад, Лебедину із населенням 26158 жителів прекрасно вистачає 9-кубовго сміттєвоза (за подібною схемою придбали напередодні 2017 року). Можливо, просто потрібно «збавити обороти»?

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...