Про діабетиків забули?

немає паличок
Поділитися новиною

немає паличок«У Сватках і Бірках уже 2 місяці немає паличок для виміру цукру у крові! У сусідній Римарівці є, але ми туди не можемо добратись через слизоту і погане автобусне сполучення. А що ж нам, діабетикам, робити  залишається? Ми у фельдшера питали, чому так, але чіткої відповіді не отримали. Просимо у нього номер головного лікаря Близнюк – відмовляється давати!» повідомили нам у телефонній розмові.    

За коментарем ми звернулися до головного лікаря Гадяцького ЦПМСД Валентини Близнюк:

«На даний час у ФАПах є глюкометри (прилад для вимірювання концентрації глюкози у крові) «Біонайм», російського виробника, до яких у продажу немає тест-смужок.  Щоб вийти із цієї ситуації, 28 грудня минулого року на ім’я сільського голови від ЦПМСД  був направлений лист із проханням про надання субвенції на придбання нового глюкометра і тест-смужок іншого виробника.

Сьогодні проведення досліджень рівня цукру здійснює також і лікар, який виїжджає згідно графіка у ці ФАПи. Думаю, найближчим часом це питання буде вирішене позитивно».

Якщо ж за будь-яких причин вам відмовлятимуть у наданні лікарняних послуг, звертайтесь до головного лікаря ЦПМСД за телефоном 3-20-20.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...