Час розробляти генеральний план

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаПро це та інше говорили на апаратній нараді 24 січня. Далі все по-порядку.

Район має схему планування територій, яка була розроблена ще у 1988 році. Із 93  населених пунктів району 55 мають генеральні плани, які були розроблені у 1960–70-ті роки. Плани зонування та генеральні плани району відсутні взагалі. Більшість голів сільрад мають бажання на розробку генпланів, але головна проблема полягає у відсутності коштів, та й розробка займає тривалий час. Але, як кажуть, нікуди не подінешся, усе ж потрібно братися до роботи.

Реєстр виборців

Олена Будник (нач. відділу ведення Державного реєстру виборців) розповіла про роботу відділу та повідомила, що за минулий рік надіслано та опрацьовано запити щодо уточнення персональних даних виборців до органів місцевого самоврядування, районного сектору УДМСУ та до відділу ДРАЦС.

Перевірка виконкому

Тетяна Ботінок (нач. загального відділу апарату РДА) доповіла про перевірку виконавчого комітету Краснолуцької сільської ради. Усього до с/р надійшло 79 звернень, у тому числі 10 письмових. Загальна кількість звернень, у порівнянні з минулим роком, збільшилась. Жителі села зверталися щодо питань соц. захисту населення, комунального господарства та аграрної політики. Усі вони були розглянуті у встановлені законом терміни. Було виявлено і порушення, але незначні. На 1 січня на розгляд керівництва РДА надійшло 26 звернень від красно лучан, у яких порушувались питання щодо надання матеріальної та гуманітарної допомоги, призначення субсидії, забезпечення водопостачанням, використання сміттєзвалища та перевезення дітей шкільним автобусом.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...