І знову про газовиків: хто платить більше?

дзвінок
Поділитися новиною

дзвінокДо редакції зателефонувала Світлана Іванівна, жителька Вельбівки:

«Пам’ятаю, ви писали про газовиків, які оформлюють договори на технічне обслуговування. Так от, приходили вони і до нас. Я все розумію: у них своя робота, досить потрібна і важлива. Газ – це серйозно, і, звісно, потрібно, щоб роботу приладів вчасно перевіряли. Тому й договір із ними я уклала без жодних нарікань.

Але є одне «але» – вартість транспортних послуг, яку нам довелось заплатити. У квитанції значилось 29,50! Це ж більше, ніж платили жителі с. Коновалове (я у вас це прочитала).

Чому ж так дорого? Я автобусом на роботу їжджу за 5 гривень, а газовикам повинна платити тридцять?»

Дійсно, у №33 від 18 серпня 2016 року ми розповідали про принцип розрахунку вартості робіт по ТО газових приладів і транспортних витрат працівників ПАТ «Гадячгаз». Як повідомлялось на офіційному сайті підприємства, вартість транспортних послуг залежить від кілометражу. Логічно, якщо відстань до населеного пункту більша, то й вартість повинна бути в рази більша. Порахуємо за допомогою онлайн-карти: за відстань до с. Коновалове 34,3 км (їхати  близько 40 хвилин) жителі платять 25 гривень, а за проїхані 8 км до Вельбівки (13 хвилин) повинні заплатили 29,50.

Де ж тоді логіка?

Оксана Кириченко 

2 коментарі до “І знову про газовиків: хто платить більше?

  1. От мудаки (газовики) .

  2. Реформа децентрализации охватила всего 20% территории Украины, а Парламент не спешит принимать законы #5520, #4772, #2489 то ли в силу недееспособности, то ли из-за банальной лени и саботажа:
    http://rian.com.ua/story/20170119/1020644723.html

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...