Зворотній зв’язок із читачем – це завжди плюс

565317
Поділитися новиною

565317Вдоволений чи невдоволений, він може підказати цікаву тему для публікації, сповістити про якусь подію чи навпаки вказати на помилку чи неточність. 

Нещодавно один із постійних читачів нашого тижневика зателефонував до редакції для того, щоб вказати на помилку, допущену у публікації, а саме: у першому номері газети у матеріалі під назвою «Топ-10 найгучніших скандалів минулого року» ми згадали про скандал за участю колишнього першого заступника голови РДА. Там зазначено, що після гучного гуляння держслужбовця звільнили із посади і оштрафували на 3400 гривень за керування автомобілем у нетверезому стані.

Уважний читач стверджує, що посадовець сам написав заяву на звільнення за власним бажанням. Але згідно інформації, яку тоді надавали в обласні ЗМІ голова Гадяцької РДА і Полтавської ОДА, Івана Волощука було звільнено із посади за поданням Олексія Матюшенка.

А от із штрафом вийшла плутанина – рішенням Гадяцького суду посадовця оштрафували на 3400 гривень. Але, як тепер стало відомо, він подав апеляцію. І вже рішенням другої інстанції його визнано невинним через невідповідність доказової бази.

Просимо вибачення за неточність і дякуємо читачам за підказки.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...