Ревізія у Гадяцькому ВПАУ виявила фінансові порушення

zarabotat na vsplyvayushei reklame 422
Поділитися новиною

zarabotat na vsplyvayushei reklame 422Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області під час ревізії Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 121,5 тис. грн.

Зокрема, установлено випадки неперерахування училищем до обласного бюджету належних платежів, нарахування та виплати грошової компенсації на харчування учнів із порушенням вимог чинного законодавства, недоотримання власних надходжень до спеціального фонду навчального закладу.

За порушення у веденні бухгалтерського обліку 5 посадових осіб учбового закладу притягнуто до адміністративної відповідальності, до установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій із бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області та виконавчого комітету Полтавської міської ради та Миргородську місцеву прокуратуру.

Прес-служба Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...