«Лото маркет» досі працює?

до ЛОТО фото використане як ілюстрація
Поділитися новиною

до ЛОТО фото використане як ілюстраціяІз цим питанням до редакції неодноразово зверталися гадячани. Його діяльність вже кілька разів припиняли і комп’ютерну техніку вилучали, але толку мало. Уже через кілька годин після візиту правоохоронців відновлюється його повноцінна робота. У світкові дні під станами будівлі взагалі був аншлаг – відвідувачі товпились, ніби перед продуктовим магазином.

За кілька днів до новорічних свят у мережі з’явилось повідомлення  про те, що протягом трьох днів поліція Полтавщини «помітила» аж 112 нелегальних гральних закладів, яких не бачила раніше. Серед них більшість «Лото маркетів». Припинення їхньої діяльності припало на час проведення загальнодержавного відпрацювання з протидії нелегальному гральному бізнесу. У рамках відкритих проваджень оперативники ДЗЕ спільно зі слідчими поліції та співробітниками прокуратури провели ряд санкціонованих обшуків у гральних закладах та помешканнях осіб, причетних до їх організації та функціонування. У деяких закладах правоохоронці проводили слідчі дії не вперше. Лише протягом останнього місяця правоохоронці вилучили близько 430 одиниць грального обладнання та понад 36 тис. грн, одержаних від гравців. Загальна вартість вилученого грального обладнання складає понад 1,2 млн грн. На гравців у закладах також склали адмінпротоколи. Вилучене обладнання направили на проведення експертиз.

Як повідомив начальник Гадяцького ВП, так само, як і в обласному центрі, наші правоохоронці направили вилучене обладнання на експертизу. Але полтавські спеціалісти виявились некомпетентними у вирішенні цього питання. Отримана відповідь трохи здивувала – спеціалісти не змогли проаналізувати обладнання через те, що на ньому стоять паролі.

Тому повернені пристрої направили на повторну експертизу, але у інший центр, у Харкові.

Залишилось лише дочекатись результатів. Тільки отримавши їх, правоохоронці зможуть припинити діяльність закладу.

«БМ»

1 коментар до “«Лото маркет» досі працює?

  1. Мабуть ці структури відкати в адміністрацію носять що їх ніхто не бачив. Ні прокурори ні поліція ні участкові.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...