Вручили подарунки

Богдана Собко
Поділитися новиною

Богдана Собко27 грудня у приміщенні РДА відбулося засідання колегії. Ще перед її початком голови РДА та районної ради вручили вдові загиблого в АТО військовослужбовця Анатолія Лифаря Світлані ікону Святого Миколая для нової квартири, яку нещодавно придбали за державні кошти.

на фото Олена Романенко Валентина Левченко та Ольга КравченкоТакож у районі проводили конкурс творчих робіт на тему «Мій життєвий вибір», в якому брали участь учні шкіл району. Переможцем стала  Богдана Собко, учениця 8 класу Краснолуцької ЗОШ I-II ступенів, у подарунок від керівництва району вона отримала планшет. Пройшов і районний конкурс «Учитель року», переможцями якого стали вчитель інформатики Лютенської ЗОШ  I-III ст. Олена Романенко та вчителі початкових класів Розбишівської ЗОШ I-III ст.: Валентина Левченко та Ольга Кравченко. Переможці отримали грошові винагороди.

Не шкодуйте коштів

До голів сільських рад звернулися начальники відділу освіти, культури, заступник головного лікаря ЦРЛ та ПМСД, начальник фінансового управління РДА з проханням більш активно сприяти розвитку інфраструктури на селі і направляти субвенції.

Оксана Руденко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...