Дівчинка – до миру

НА ФОТО Марина Міняйло із донечкою Каролінкою
Поділитися новиною

НА ФОТО Марина Міняйло із донечкою КаролінкоюУ пологовому відділенні Гадяцької ЦРЛ рік, який минув, ознаменувався народженням хлопчика, що з’явився на світ 31 грудня з вагою 4125 кг та зростом 55 см.

У перший  день  уже нового року в сім’ї Міняйлів народилася донечка, яку щасливі батьки назвали Каролінка. Лікарі розповідають, що немовля, вагою 3460 кг та зростом 53 см, народилося о 17 год. 20 хв. У народі говорять: коли у новому році на світ першою народжується дівчинка, то він буде мирним. Мама, гадячанка Марина, привітно зустріла нас та розповіла, що напередодні побувала біля центральної ялинки, зустріла Новий рік, а вже на ранок поїхала народжувати. До речі, це перша дитинка у подружжя.

Астрологи говорять, що діти, які народилися під знаком Вогняного Півня, швидко вчитимуться, будуть ініціативними та полюблятимуть працювати, але їх потрібно буде постійно чимось зайняти. Діти яскраві та імпульсивні від природи, вони готові ділитися своєю енергетикою і привертати увагу оточуючих. Для успішного самовизначення в житті батьки дітей-Півників повинні їм допомогти. Інакше вони можуть розполохати всіх своєю активністю.

Оксана Руденко

НА ФОТО: Марина Міняйло із донечкою Каролінкою

LIVE OFFLINE
track image
Loading...