Людина року 2016

Кращі знавці економіки серед них Катерина Богомол яка отримала гран прі конкурсу
Поділитися новиною

Кращі знавці економіки серед них Катерина Богомол яка отримала гран прі конкурсуВже стало доброю традицією проведення в Гадяцькій гімназії ім. Олени Пчілки щорічного конкурсу-рейтингу популярності. І от 23 грудня відбулась 18-та церемонія вручення нагород за підсумками конкурсу «Людина року 2016!», який поводиться серед учнів гімназії  з метою виявлення зацікавленості, старанності і нетрадиційного підходу до навчально-виховного процесу.

Усі без винятку учасники, які взяли участь у конкурсі, були нагороджені пам’ятними грамотами і солодкими подарунками.

А розпочали із наймолодших учнів гімназії, які стали учасниками різних конкурсів та олімпіад:

районна предметна олімпіада з математики: Петро Полянський (4-Б), Вадим Здойма (4-А);

олімпіада з української мови: Ліана Мартиненко (4-А), Петро  Полянський (4-Б).

Номінація Умілі рукиУ номінації «Кращий знавець рідної мови» змагались: Олександр Павлюк, Анна Паю, Анастасія Ізюменко, Олександра Король, Анастасія Даниленко, Анна Гаврилко, Катерина Богомол, Єлизавета Андросова. Лауреатом стала Анастасія Даниленко за І місце у районній олімпіаді з укр. мови, 2 місце – конкурс ім. Т.Г. Шевченка.

«Кращий знавець української літератури»: переможець Катерина Богомол за 2 місце на міській олімпіаді та конкурсі ім. Т.Г. Шевченка.

Кращі знавці англійської мови: Олександр Павлюк, Дарія Березнікова  Катерина Богомол, Інна Шестопал, Максим Гребінченко, Анастасія Даниленко, Валентин Слободян. А перемогу здобув Владислав Бєлих за 3 місце на міській олімпіаді, участь у фіналі міжнародної програми обміну майбутніх лідерів «FLЕХ», написання наукової роботи Малої академії наук України.

Номінація «Кращий знавець математики»:  Анна Білоцерківська, Павло Остапенко, Аркадій Товстий, Анна Паю, Ірина Борис, Аліна Жулід, Анастасія Даниленко, Владислав Видриган. Кращий математик 2016 року – Альона Жулід за перемогу у районній олімпіаді з математики.

Номінація «Кращий знавець хімії»: Павло Остапенко. Але кращим хіміком року обрано Олександра Павлюка за перемогу на районній олімпіаді (3 місце).

Номінація «Кращий знавець інформатики»: Іван Решітник, Віталій Жуковець, Анастасія Ізюменко. Переможцем цієї номінації став Владислав Видриган за 1 місце на міській олімпіаді у 2015-2016 та 2016-2017 н.р. і участь в обласній.

Знавці інформаційно-комунікаційні технологій: Вероніка Толмачова, Ангеліна Самченко, Альона Жулід, Анастасія Толкачова, Анастасія Даниленко, Олександра Толмачова, Олександра Король, Ярослав Литвиненко, Ірина Борис, Анна Паю,  Яніна Рухляда. Переможцем номінації стала Ангеліна Самченко за 2 місце на міській олімпіаді 2016-2017, 3 місце на обласному чемпіонаті з ІКТ, 2 місце на обласній олімпіаді у 2015-2016 н.р.

Кращі знавці історіїНомінантами на звання «Кращий знавець географії» стали: Владислав Видриган, Артем Величко, Ірина Борис, Андрій Миколенко, Анастасія Коновал.

У цій номінації отримав перемогу Владислав Пішняк за 1 місце на міській олімпіаді у 2016-2017 н.р. та друге – у 2015-2016 н.р.

Номінація «Кращий знавець економіки»: Юлія Троян, Владислав Гуренко, Катерина Богомол, Анастасія Ізюменко, Анна Карамушко. Перемогла  Катерина Богомол за 2 місце на міській олімпіаді у 2016-2017 н.р., 1 місце – у 2015-2016, 3 місце – на обласній олімпіаді у 2015-2016 н.р.

«Кращий знавець астрономії»: Іван Решітник, Альона Жулід. Лідер – Владислав Видриган за 1 місце на міській олімпіаді.

Кращими знавцями біології названо: Катерину Тарасенко, Владислава Видригана, Владислава Пішняка, Руслана Шатохіна, Дарину Гилюн, Дмитра Нікова.

У цій номінації перемогу отримала Катерина Тарасенко за 1 місце на міській олімпіаді.

Кращі знавці математики серез них і переможець конкурсу Владислав ВидриганНаступна номінація «Кращий фізик»: Олексій Мардакін, Олександр Павлюк, Павло, Остапенко, Ірина Борис, Владислав Пішняк, Анастасія Даниленко. Переможцем став Владислав Видриган за 2 місце на міській олімпіаді

Найкраще історію знають: Юлія Колінько, Олександра Романків,  Олексій Боцула. Переможець – Віктор Коротков за 2 місце на міській олімпіаді 2015-2016 та 2016-2017 н.р.

За кращого знавця правознавства змагались: Андрій Миколенко, Анна Хоменко, Юлія Колінько. Переможцем стала Анна Солодка за 3 місце на міській олімпіаді.

Наступна номінація «Умілі руки»:  Андрій Миколенко, Анна Ковальова, Марина Ковтун, Мирослава Скрипнікова, Олександра Король, Анастасія Толкачова. Перемогу здобула  Анна Солодка за 1 місце на міській олімпіаді і Дмитро Ніков – за 2 місце на міській олімпіаді.

Наступна номінація «Кращий спортсмен»: Аліна Шкрьоба, Валентин Онацький, Станіслав Ковтун, Ліна Лукаш. Переможець – Валентин Власенко за 1 місце на міських змаганнях із шахів, 3 місце – на змаганнях із легкоатлетичного кросу, участь в обласних змаганнях із настільного тенісу та легкоатлетичного кросу.

Дванадцятий раз у конкурсі звучить номінація «Майбутній науковець»: Юлія Колінько, Анна Хоменко, Анастасія Толкачова, Анна Гаврилко, Владислав Бєлих.

Підведено підсумки конкурсу-рейтингу «Людина року 2016». Гран-прі отримали

Катерина Богомол і Владислав Видриган, учні 11 класу. Вітаємо!

Підготувала Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...