Світло у кожному домі – їхня заслуга

big 61668 1
Поділитися новиною

 big 61668 1 22 грудня – День енергетика 

Щороку в день зимового сонцестояння в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна, коли особливо відчувається потреба  у електроенергії. Адже від їхньої клопіткої праці залежить стабільне життя та якість побуту усіх споживачів. Звичайно, іноді на адресу працівників енергетичного комплексу лунають не надто схвальні відгуки, але у більшості випадків вони добре виконують свою роботу. Не підведуть і не залишать без світла у домівці ні в будні дні, ні в свята, ні в мороз, ні в спеку.

Професійне свято енергетиків має давні і славні традиції. Це не дивно, адже від їхньої злагодженої роботи залежить не тільки виробництво і промисловість, але й економіка в цілому. У культурну традицію святкування Дня енергетиків увійшло ще у другій половині минулого століття. Перші повідомлення про це професійне свято можна знайти вже з 23 травня 1966 року. Після розпаду Союзу більшість новоутворених незалежних держав, враховуючи важливість добрих традицій, зберегли в своїх календарях це свято.

Тож у день професійного свята енергетиків колектив редакції тижневика приєднується до привітань, що лунатимуть на їх адресу, і бажає нескінченної енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, подальшого зростання заробітних плат, гармонійного поєднання здобутків ветеранів-енергетиків з енергією молодого покоління!

«БМ»

Гадяцький район електричних мереж створений 1 квітня 1972 року. Нині персонал філії нараховує 138 осіб. Районний підрозділ постачає електроенергію більш ніж 25 тисячам побутових споживачів та 602 юридичним.

Зліва направо колектив абонентської групиУ переддень професійного свята в абонентській групі Гадяцької філії ПАТ «Полтаваобленерго» саме відбувались заняття по охороні праці і техніці безпеки, тож весь колектив зібрався разом.

Зліва направо:

Микола Варавський, Наталія Заїка, Марина Гнатенко, Ольга Пройдак, Юлія Даниленко, Надія Пашко, Валентина Вірченко, Галина Коваленко, Юлія Величко, Олена Гончаренко, Ніна Журавель, Ольга Супруненко, Лідія Куценко, Олег Підгайний, Лідія Грунтенко, Володимир Богданівський,  Ігор Варавський.

Працівники Гадяцької філії ПАТ ПолтаваобленегроПрацівники Гадяцької філії ПАТ «Полтаваобленерго»  Іван Головко (майстер дільниці №1), Євген Липівець (електромонтер), Володимир Глушак (водій гідропідйомника), Анатолій Коробов (електромонтер), Микола Ревегук (електромонтер) під час робіт по заміні електроопор у Гадячі.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...