«Надам роботу ЖКГ»

ЖКГ
Поділитися новиною

ЖКГОголошення такого змісту розмістив на офіційному сайті тижневика bazarmedia.info гадячанин Олександр Довгаль. Роботу обіцяє оплатити – пропонує 500 гривень.

«Прошу вплинути на міську раду і ЖКГ, щоб вони відремонтували дах мого будинку. Я понад три роки звертаюсь до них, але ніяких робіт так і не провели. Я сирота, і мені ні до кого більше звернутись. Моя адреса: вул. Полтавська, 41».

Ми зателефонували за номером, який був вказаний в оголошенні. Хлопець підтвердив написане. Олександру 19 років, мешкає  на п’ятому поверсі. Із його слів, на звернення щодо ремонту даху комунальники не реагують.

Щоб прояснити ситуацію, ми звернулись до начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака. Відповідь, яку ми почули, була прогнозованою, адже всім відомо, що в Гадячі ремонту потребують майже всі пятиповерхівки. Цьогоріч кошти, виділені на ремонт дахів із бюджету міської ради, були використані  у повному обсязі. Ремонт проводили згідно плану: як завжди, обирали ті будинки, жителі яких мають найменшу заборгованість за квартплату і подали найбільше заяв до комунального підприємства. Також до уваги брали ті багатоповерхівки, жителі яких готові «скидатись» на ремонт.

На наступний рік план по ремонту покрівель будинків не складений, бо ще не затверджений бюджет. Тому, щоб мати більше шансів на ремонт даху за державний кошт, справно платіть комунальні і не лініться ходити із заявами до ЖКГ.

Оксана Кириченко        

LIVE OFFLINE
track image
Loading...