КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

кримінальна хронікау період з 12 по 19 грудня 2016 року

12.12 надійшло повідомлення по телефону до територіального органу поліції від місцевої жительки про те, що вона виявила відсутність грошових коштів у себе в дома. У ході проведення ряду заходів оперативниками було встановлено, що даний злочин скоїв 23-річний місцевий мешканець. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

15.12 по лінії «102» надійшло повідомлення від жителя с. Петрівка-Роменська, який повідомив про проникнення до його гаражного приміщення. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що невідома особа проникла гаражного приміщення заявника, звідки скоїла крадіжку бензокоси та інструментів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

Також у цей день надійшло повідомлення від мешканця м. Полтава про те, що15.12 близько 13.00 у м. Гадяч невідома особа, скориставшись відсутністю заявника та водія, проникла до службового автомобіля, звідки викрала барсетку з грошовими коштами, виріб із золота та банківські картки. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

15.12 зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця с. Петрівка-Роменська про те, що в цей день із його гаража викрадено технічний паспорт на авто. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.357 ККУ.

16.12 надійшло повідомлення від жителя с. Петрівка-Роменська про те, що невідомі особи з його гаража викрали бензинову мотокосу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

16.12 надійшла заява від місцевого мешканця про те, що 11.12 у м. Гадяч на центральному ринку невідома особа скоїла крадіжку його гаманця, в якому були грошові кошти. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

18.12 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в цей день близько 17.20 у м. Гадяч невідома особа штовхнула його та заволоділа грошима і мобільним телефоном. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 ККУ.

Ведеться слідство. Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 10 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 1  особу.

І. Ященко, інспектор  Гадяцького ВП, , капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...