Крадіїв спіймали на «гарячому»

mitnika spijmali na garjachomu pid chas vimagannja chergovogo habarja na odewini
Поділитися новиною

mitnika spijmali na garjachomu pid chas vimagannja chergovogo habarja na odewiniДо чергової частини Гадяцького відділу поліції зі служби «102» надійшло повідомлення від голови однієї із сільських рад району про те, що двоє невідомих осіб викрали грошові кошти у 44-річної мешканки села.

Зі слів правоохоронців, грабіжниками виявились двоє мешканців Новосанжарського району – 30-річна жінка і 31-річний чоловік. Близько 9 години 30 хвилин вони проникли до житлового будинку потерпілої і заволоділи коштами в сумі 10000 гривень. Коли виходили з будинку зустрілися з господаркою, яка й помітила, що один із зловмисників поклав гроші до своєї барсетки. Потім зловмисники швидко вийшли з будинку і побігли в напрямку центу села, де на них чекав автомобіль ВАЗ, під керуванням 55-річного мешканця Новосанжарського району. Але втекти крадіям не вдалося, вони були затримані і доставлені до Гадяцького відділу поліції.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 КК України (грабіж), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Прес-служба ГУ НП 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...