У Сергіївській ОТГ відбулись вибори – Лідовий переміг

вибори
Поділитися новиною

вибориЗа інформацією громадської мережі «ОПОРА», явка на виборчих дільницях у Сергіївській об’єднаній територіальній громаді склала 51,2%. Із 2500 виборців свою волю виявили 1280.

У цілому виборчий процес відбувався без курйозів, якщо не враховувати єдиного незвичного випадку: на одній із виборчих ділянок чоловік заснув просто у кабінці для голосування. Кажуть, що прийшов голосувати разом із сестрою і від нього добряче несло спиртним. На місце викликали поліцію. Правоохоронці розбудили громадянина, а сестра допомогла йому зробити вибір. Із допомогою поліцейських чоловік кинув у скриньку бюлетеня – і його вивели з приміщення.

Рівно о 20 годині дільниці закрились, і відповідальні приступили до підрахунку голосів. За попередніми даними, кандидат на голову об’єднаної громади Ігор Лідовий (до виборів саме він очолював сільську раду). За нього орієнтовно проголосували 1056 осіб. За Віталія Боряка (кандидат від ВО «Батьківщина», житель Сергіївки) віддали свої голоси 173 особи, а за кременчужанина Віктора Гарькавенка – 23.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...