КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

кримінальна хронікаУ період з 28  листопада  по 5 грудня 2016 року

28.11 до територіального органу поліції надійшла заява від мешканки с. Книшівка про те, що 6.11 близько 20 години невідома особа з її гаражного приміщення намагалася скоїти крадіжку двох рулонів алюмінієвої сітки. У ході відпрацювання було встановлено, що дану крадіжку намагався скоїти 38-річний місцевий житель.  По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

1.12 надійшло повідомлення по телефону від місцевої жительки про те, що 1.12.2016 року невстановлена особа на території Гадяцького ВПАУ скоїла у неї крадіжку грошових коштів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день до чергової частини Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області через канцелярію надійшли матеріали із правління ПАТ «Гадячгаз» про те, що 11.11 у с. Осняги працівниками ПАТ «Гадячгаз» виявлено незаконне підключення до газоводу низького тиску у приватному секторі. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

1.12 до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області надійшла письмова заява від жительки м. Полтави про те, що з 29.11 по 30.11 невстановлена особа шляхом вільного доступу із його приміщення, що знаходиться в м. Гадяч, скоїла крадіжку лазерного нівеліра. У ході проведення ряду заходів правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 51-річний місцевий мешканець. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день правоохоронцями було виявлено факт незаконної порубки 6 дерев ясеню поблизу с. Сергіївка. У ході подальшої перевірки встановлено, що даний злочин скоїли шість жителів даного населеного пункту. По даному факту відкрито кримінальне провадження за  ст.246 ККУ.

2.12 надійшла заява від жительки м. Гадяч про те, що з 30.10 по 26.11 невідома особа з її господарства скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей. У ході проведення ряду заходів правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 37-річний місцевий мешканець. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день надійшла заява до територіального органу поліції від жителя с. Петрівка-Роменська про те, що в ніч з 29.11 на 30.11 із його господарства невідома особа скоїла крадіжку бензопили та електропили. У ході проведення ряду заходів правоохоронці встановили, що даний злочин скоїли двоє односельців заявника. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2  ст.185 ККУ.

2.12 до Гадяцького ВП надійшло зі служби «102» повідомлення від мешканця м. Гадяч про те, що 2.12 поточного року невідома особа з його господарства викрала мобільний телефон.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3  ст.185 ККУ.

Ведеться слідство. Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини За вищевказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 14 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 1  особу.

І. Ященко, інспектор Гадяцького ВП, капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...