«Туалет не працює, бо холодно»

туалет на майданчику
Поділитися новиною

туалет на майданчикуМинулого тижня працівники редакції стали свідками ситуації, коли бабусі довелося повести дитину не до вбиральні, а посадити прямо посеред вулиці, бо туалет, який знаходиться в центрі міста, а саме на дитячому майданчику, не працює. Тоді ж відповідальні за нього сказали, що «закритий, бо дуже холодно».

Нагадаємо, що місцевий підприємець Сергій Дубницький взяв в оренду земельну ділянку, де розміщені батути. Замість плати за оренду він повинен доглядати вбиральню.

«Туалет працює тільки влітку, так як опалення немає, а при морозі перемерзають труби. Він платний, але тих коштів вистачає тільки, аби оплатити воду та світло. Я не можу віддавати свої кошти за утримання туалету, тим паче що взимку не маю доходу», – так прокоментував ситуацію підприємець.

Михайло Харлан (заст. міського голови з питань діяльності виконавчих органів м/р) відповів, що так як у дану вбиральню людей ходить небагато, то немає сенсу встановлювати там опалення, і сказав, щоб ходили у вбиральню, яка розміщена в парку.

А от у європейських містах передбачена цілодобова робота громадських вбиралень, а також розміщені відповідні вказівники, по яких гості міста можуть швидко знайти туалет.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...