Робота волонтерів

8nX JLRV5IU
Поділитися новиною

8nX JLRV5IU11-13 листопада відбулася чергова  поїздка в Попасну та Зайцеве, де дислокуються 93-я та 24-а бригади.

Транспорт надав О. Сиваш; паливними матеріалами забезпечували: С. Бондаренко, В. Мотрич  та О. Грабенко; збір допомоги організовували ГО «Гадяцька Народна Рада», ГО «Єдиний центр допомоги учасника АТО». Участь у зборі допомоги для солдат узяли: «Гадяцьке лісове господарство», Римарівська  і Розбишівська громади, Всіхсвятська церква, В. Соколовська, О. Бєлих; моральну підтримку у вигляді малюнків та листів забезпечили учні Гадяцьких ЗОШ №1 та №4.

xDkyucDNVu8На передову було доставлено: продукти харчування, домашні заготовки, ліки, теплі речі та валянки, а також  запасні частини до автомобіля. Для розради у вільний час С. Павлюченко передала власні збірки віршів, присвячених нашим захисникам.  Уночі і вдень на сторожі поряд  із солдатами завжди перебувають їх вірні друзі – собаки та коти. Навіть коли часом у похмуру погоду важко розгледіти ворожу розвідку, про неї першими повідомляють саме собаки. А коли їхній гавкіт не допомагає, і ворог настійливо просувається вперед, до справи приступає кулемет  «Утьос».

Велику вдячність солдати передають дітям  за малюнки та теплі слова, а також всім небайдужим гадячанам, хто пам’ятає про них.

ГО «Гадяцька НР»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...