Майдан в серцях народу, майдан у пам’яті людській

IMGP0147 копия
Поділитися новиною

Наша гідність, як наша доля,

 залежить лише від нас.

IMGP0147 копия Минає 3 роки  з того дня, коли майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей в державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. Більшість з них – молоді та сильні.

 Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Патріотизм – величний вияв нескінченої любові до рідного краю.

Президентом  України 21 листопада проголошено Днем Гідності та Свободи.

16 листопада працівники бібліотеки ім. Лесі Українки  для старшокласників (9 – А  кл. кер. Яресько К.Ф.,     9 – Б кл. кер.  Таран О. Р.,  10 – А кл. кер. Романичева Т. І.,  10 – Б кл. кл. кер. Стаська  І.І.,  11 – А кл. кер. 11 – Б кл. кер. Рутковська О. М.) Гадяцької спеціалізованої школи І –ІІІ ступені №4  провели  урок  патріотизму «Майдан в серцях народу, майдан у пам’яті людській», присвячений цьому дню.

IMG 2783 копияРеволюція гідності довела всьому світові, що український народ неможливо поставити на коліна. Це народ волі, сили та незламного духу. Разом ми велика сила. І тільки разом ми здатні змінити нашу країну на краще. Це довели сто безстрашних героїв нашої держави – герої Небесної сотні.

Щиро вдячні  заступнику директора з виховної роботи Сидоренко Т.Г., музичному керівнику Васильченко Т. І., лаборанту  Панченко А.А.  та всім вчителям школи за допомогу в проведенні уроку патріотизму.

Для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в читальній залі влаштовано постійно діючий перегляд періодичних видань «Полум’ям  подвигу вашого наші горять серця».               

  Завідувачка відділу обслуговування Огризько Л. М.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...