Правоохоронці провели екскурсію для школярів

екскурсія поліція
Поділитися новиною

екскурсія поліціяЦього разу для учнів Гадяцької спеціалізованої школи №2 ім. М. Драгоманова.

Спочатку інспектор поліції Сергій Дубницький коротко розповів присутнім про роботу кожної служби відділу та про специфіку і умови роботи поліції.

Розпочалася екскурсія з чергової частини. Адже саме туди надходять усі повідомлення про правопорушення та події, що трапляються у районі. Також інспектор показав школярам кімнату затриманих і доставлених осіб та кабінет дільничних офіцерів поліції. Саме ці співробітники поліції найбільше контактують з людьми.

Та найцікавішою для гостей була тема про умови й межі застосування спеціальних засобів. Діти мали можливість не тільки побачити їх на власні очі, а й потримати в руках. Звичайно, не обійшлося без примірки бронежилета та інших спецзасобів.

Також у ході бесіди правоохоронці нагадали дітям про неприпустимість вживання тютюнових виробів, алкогольних напоїв та наркотичних засобів із приведенням конкретних випадків впливу на організм людини згубних звичок.

Школярі дізнались, коли і за які проступки настає адміністративна та кримінальна відповідальності для неповнолітніх, яке покарання загрожує за той чи інший вид правопорушення. Учням також було наведено факти вчинення злочинів неповнолітніми на території району.

Діти не тільки слухали, а й брали активну участь у обговоренні та ставили запитання.

Гадяцький ВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...