Триває конструктивний діалог між податківцями та платниками податків

Arguing Workers
Поділитися новиною

Arguing WorkersОдним із пріоритетів діяльності Гадяцької ОДПІ є легалізація заробітної плати. Фахівці інспекції на постійній основі здійснюють індивідуально-роз’яснювальні роботи з керівниками підприємств, які мають заборгованість з виплати заробітної плати, податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску та продовжують нараховувати заробітні плату найманим працівникам на рівні, нижчому за законодавчо встановлений розмір.

Податківцями району проводиться аналіз причин виникнення заборгованості, вивчаються показники фінансово-господарської діяльності підприємств-боржників, здійснюються спільні заходи з іншими органами виконавчої влади для ліквідації негативних фактів.

Одним із вагомих факторів щодо легалізації доходів є взаєморозуміння та налагодження партнерських стосунків між податковою службою та платниками податків. Саме задля конструктивного діалогу працівники інспекції проводять особисті  зустрічі та бесіди з роботодавцями. Під час такого спілкування вивчаються норми законодавства та законодавчі вимоги сьогодення, зокрема, забезпечення роботодавцями реалізації гарантій оплати праці найманих працівників та  проведення діяльності відповідно до чинного законодавства.

Т. Филь, заступник начальника, начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Гадяцької ОДПІ

LIVE OFFLINE
track image
Loading...