«У Плішивці понівечили кладовище…

кладовище
Поділитися новиною

кладовищеДерев’яні хрести поламали, а могили позакидали хламом. Люди возмущонні. Отакі дерева (розводить руками) повипилювали десь на дачі собі (хороші ж дерева були: дуби, липи, клени). А гілляки, що лишились після них, не прибрали.  

Пиляв голова сільради. Я пішла до нього, а він каже: «У мене є рішення». А прибрати те, що лишилось, відмовився. Сказав, щоб самі прибирали. То я у сільраду написала скаргу. Писала, що це варварство, вандалізм. Я ж не проти, може, й треба було розчистити там, але не таким же способом.

Виявляється, таке не тільки у Плішивці. По всьому району таке поробили.  І всі знають, хто цим керує і хто те дерево забирає…»

Із такими словами до нас звернулась Катерина Остапенко. Днями  вона вирішила навідатися у село, щоб прибрати на цвинтарі. Побачене вразило жінку до глибини душі. На підтвердження своїх слів вона привезла фотографії. Із схожою інформацією того ж дня до нас звертався і Микола Миколаєнко, мешканець цього ж села.

Щоб прояснити ситуацію ми кілька разів телефонували до сільського голови, але безрезультатно. На цьому ми не полишаємо своє розслідування і у найближчому номері повідомимо вам про закінчення цієї неприємної історії.

Оксана Кириченко

Наруга над могилою, іншим місцем поховання карається штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Стаття 297 ККУ.

  

1 коментар до “«У Плішивці понівечили кладовище…

  1. Вітаю всіх! Гілляки прибираються, але скільки разом з цим згорайе безкорисно дров і тепло летить просто в повітря. Чому не організувать підвезення гілок по дворах і людям користь булаб. Обрали собі мера непутящого, за себе він не забув, а ті хто йшов голосувать за нього забуті.
    Дякую за увагу!!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...