Гадяцька «чума» обросла плітками

24
Поділитися новиною

24Історія продовжується.  Протягом останнього тижня вона навіть встигла набрати обертів. Гадячани із сумнівом відносяться до новини про АЧС, тому встигли назбирати додаткової інформації.      

Кажуть, ніби у Харківській області стоять машини-рефрижератори, під зав’язку забиті польським мороженим м’ясом свинини. Люди впевнені, що із метою його продажу і «запустили» чутки про чуму. Місцеві ж споживачі надають перевагу виключно перевіреним, нашим «м’ясникам». Тож і рівень продажу привозного м’яса у нас невисокий. Тепер місцеві м’ясники не можуть продавати свій товар, а полиці магазинів забиті чужорідним.

Та й для підприємств, які займаються вирощуванням молодняка, буде прибуток – щойно знімуть карантин, уся партія підрощених свинок піде, як з молотка. Адже жителі нашого і сусідніх міст і районів, налякані швидким переміщенням вірусу АЧС,  швиденько порізали своїх свиночок.

Ще народ підозрює брудні політичні ходи – трохи дивними здаються всі перевірки та ймовірні кримінальні провадження на керівників закладів, де тримали підсобні господарства і «виявили» АЧС, та й чи всім керівникам дісталося на горіхи? Проте,  як кажуть, скільки людей – стільки й думок. А далі –  час покаже.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...