Що замовляють наші через «ProZorro»?

прозор
Поділитися новиною

прозорВаша дитина ходить у школу – подивіться, що купує ця школа. Ви не задоволені дорогами – подивіться, хто будував ці дороги. Проста людська цікавість бере верх, і хочеться знати, хто отримує «соковиті шматки» від держзакупівель і займається ремонтами? Зайдіть на офіційний сайт «ProZorro» і перегляньте всю інформацію, яка вас цікавить. Уже близько місяця працює система електронних закупівель, і, як стверджують експерти, завдяки їй вдалося уникнути махінацій і заощадити державні гроші.

Ми вирішили також поцікавитись, що саме купують наші держустанови, які роботи замовляють. А заодно і хто є виконавцем цих робіт.

Відділ освіти РДА через новітній сервіс проводив тендер на  капітальний ремонт та впровадження енергозберігаючих заходів на загальну вартість 99980 грн. У конкурсі переміг і відповідно став виконавцем робіт ТОВ «КВА» (Кондратенко Віктор Анатолійович). Також вони ж через «ProZorro» купували вікна на  94396 грн у ФОП Каменко С.В. і деревину необроблену, на загальну вартість  199500 грн, у ФОП Цінченко В.П.

Міський відділ освіти також не пасе задніх і через систему електронних закупівель придбав металопластикові вікна на  23580 грн у ФОП Демченко Д.В.

Також через сервіс проводились торги на реконструкцію частини приміщення під внутрішню вбиральню в Гадяцькій СШ на загальну суму 171376 грн, виконавець робіт –

ТОВ «Будсантехпроект» (Ракочій В.М.).

Устигла скористатись системою і Гадяцька ЦРЛ.

Із дрібних покупок: бинт марлевий нестерильний (9000 грн), електропристрої (66360 грн). Але були й глобальніші: металопластикові вікна, відливи, підвіконники на заміну (180167 грн) у ФОП Каменко С.В.

Також через «ProZorro» замовили роботи по капітальному ремонту рентгенодіагностичного комплексу РУМ-20,1989 р.в., що включає відновлення працездатності комплексу та переведення його на цифрову технологію візуалізації рентгенівських зображень, на 400 тис. грн, виконавець – ТОВ «Телеоптик»; послуги з поточного ремонту системи опалення на 198438 грн, виконавець – ТОВ «ЄВРОБУД-СТРОЙ».

Також нині оголошені конкурсні торги і очікуються пропозиції на купівлю флюорографа з цифровою обробкою зображення, на  очікувану вартість 1323000 грн.

Місцевий ЦПМСД придбав через сервіс: тонометри, глюкометри на загальну суму 54120 грн; вироби медичного призначення, опромінювач бактерицидний, стіл маніпуляційний, ваги дитячі – на 36595 грн;  БІОЛІК Туберкулін ППД-Л  – на 70911 грн.

А також здійснив грандіозний поточний ремонт системи опалення АЗПСМ м.Гадяч №1 і адміністративно-управлінського та господарського підрозділів КЗ «Гадяцький ЦПМСД» по вул. Лохвицька, 1 на 83249,35 грн. Виконавцем робіт є ТОВ «ЄВРОБУД-СТРОЙ».

Ремонти по місту 

Гадяцька міська рада замовила: поточний ремонт дорожнього покриття мосту через р.Псьол на 199900 грн, виконавцем якого стало Лубенське ШБУ №9. Тільки терміни робіт не співпадають: згідно тендеру, роботи повинні розпочатись 22 вересня, а закінчити 30. А вони вже закінчені;

реконструкцію самопливного каналізаційного колектора по вул. Полтавській (50 років Жовтня) (очікувана вартість 343056,18 грн), замовником якого є ВУЖКГ, а виконуватиме все ПП «Будівельник».

Відбувся тендер на капітальний ремонт рулонної покрівлі на житловому будинку по вул. Шевченка, 32в  (очікувана вартість 155865,60 грн). Роботи виконує ПП «ІВІС -2008».

Також завершені торги на поточний ремонт вул. Гагаріна (очікувана вартість 97500 грн), виконавець – Лубенське ШБУ №9.

Поточні ремонти внутрішньобудинкових доріг у Гадячі згідно тендерів виконує ПрАТ «Миргородський агрошляхбуд».

Гадяцький геріатричний будинок-інтернат замовив через новий сервіс капітальний ремонт каналізації та системи холодного/гарячого постачання лівого крила геріатричного будинку-інтернату. Його очікувана вартість 77820 грн, а виконавець – ТОВ «КВА».

Також геріатричний будинок замовив послуги з поточного ремонту водопостачання (водонапірна башта) на  69993 грн, виконавцем яких буде ТОВ «СПМК-4» .

Ремонти у селах:

Лютенська сільська рада замовила капітальний ремонт даху нежитлової будівлі на очікувану вартість 240896 грн. Виконавцем робіт є ТОВ «ЄВРОБУД-СТРОЙ».

Лисівська сільська рада замовила капітальний ремонт даху сільського Будинку культури по вул. Дружби, 46 (очікувана вартість  253983 грн), виконавець – ТОВ «ЄВРОБУД-СТРОЙ».

Гадяцька районна рада замовила поточний ремонт відрізку дороги О 170 20 30 Сергіївка – Петрівка-Роменська – Комишня, очікувана вартість якої  199900 грн. Торги завершені, виконавець – ТОВ «Гадячшляхбуд».

Отакі вони, держзакупівлі по-новому. І хто знає, чи змінилось щось із впровадженням нової електронної системи. Бо чи то так торги проводяться, чи то знову у бюджетного гаманця ті ж, що й раніше. 

Підготувала Оксана Кириченко

До речі:

Підготувався до зими через «ProZorro» і Гадяцький обласний туберкульозний санаторій: тверде паливо (брикети із лушпиння соняшника) – на 191100 грн, вугілля кам’яне (антрацит) – на 198000 грн. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...