Початок творчого року в районному Будинку дитячої та юнацької творчості

DSCN0633
Поділитися новиною

DSCN0633Традиційно 15 вересня у закладі відбувся День відкритих дверей під назвою «Вернісаж дитячої творчості»! На святі дітки ознайомилися з напрямками роботи закладу, переглянули виставку робіт вихованців та керівників гуртків, отримали подарунки та грамоти за призові місця у конкурсах різних рівнів, а також взяли участь в ігровій програмі.

Гадяцький районний Будинок дитячої та юнацької творчості є осередком позашкільної роботи. Саме тут створені умови для виховання всебічно розвиненої особистості, розкриття задатків та уподобань дітей, розвитку та підтримки юних талантів. У 2016-2017 навчальному році у закладі працює 51 гурток, а це 79 навчальних груп різних напрямків роботи. Заняття гуртків проводяться на базі міських шкіл, у корпусі БДЮТу, а також навчальні групи діють на базі 19 шкіл району та 1 група – на базі Пирятинщинського НВК. Фінансування гуртків здійснюється за кошти відділу освіти РДА та субвенції 19 сільських рад.

esduvMxf8LsУ закладі організовано гуртки вокалу, м’якої іграшки, рукоділля, української вишивки, бісероплетіння, механічної та дитячої іграшки, орігамі, квілінгу, роботи із солоним тістом та гофропапером, картингу, художнього випилювання, драматичний, різних видів декоративного мистецтва, еколого-натуралістичні, науково-технічні, туристсько-краєзнавчі, військово-патріотичні, спортивні та оздоровчі гуртки. Головною перевагою діяльності Будинку дитячої та юнацької творчості є доступність широкому загалу дітей та змога навчатися безкоштовно.

Шановні мешканці міста і району! Якщо вас цікавить робота нашого закладу, детальну інформацію ви можете отримати за тел. 0994757458 (методист закладу – Л.С. Півовар),  0665448007 (культорганізатор – Л.О. Мишаченко).

Уперед за творчими ідеями!

Л. Мишаченко, культорганізатор 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...