Держпродспоживслужба повідомляє

index
Поділитися новиною

indexЗгідно наказу №39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» управління Держпродспоживслужби проводить реєстрацію суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері обігу, реалізації, транспортування та виробництва харчових продуктів тваринного та рослинного походження, які не потребують отримання експлуатаційного дозволу на потужності в обов’язковому порядку, повинні провести реєстрацію в загальнодержавному реєстрі потужностей операторів ринку. Передбачено адміністративну відповідальність для суб’єктів господарювання, що не провели дану реєстрацію для фізичних осіб – підприємців, у розмірі від восьми до п’ятнадцяти мінімальних заробітних плат.

Станом на 1.09.2016 року на території Гадяцького району зареєстровано 113 суб’єктів господарювання. Усі зареєстровані фізичні особи отримали відповідні документи про реєстрацію та на даний момент занесені до державного реєстру.

Детальну інформацію щодо Реєстру можна переглянути на сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів http://  www.consumer.gov.ua\ або в Управлінні Держпродспоживслужби в Гадяцькому районі за адресою: вул. Гагаріна, 79-а, м. Гадяч, та за телефоном 2-26-05, 2-27-85, 0999539327 реєстратор. РЕЄСТРАЦІЯ ПРОВОДИТЬСЯ ЛИШЕ ВИРОБНИКІВ/РЕАЛІЗАТОРІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. Наголошуємо: РЕЄСТРАЦІЯ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ 20 ВЕРЕСНЯ 2016 РОКУ.

А. Жученко, начальник

LIVE OFFLINE
track image
Loading...