«Година запитань до поліції»

година
Поділитися новиною

година30 серпня у редакції «Базар Медіа в Україні» за участю заступника начальника ВП, нач. слідчого відділу, підполковника поліції Вікторії Авдєєнко відбулася вже традиційна «Година запитань до поліції». Начальник поліції особисто не зміг прибути так, як його викликали на нараду до обласного центру. Активність, зізнаємося, була низькою. Якщо минулого разу надійшло майже 10 дзвінків, то сьогодні – ледве 4.

Що цікавило громадян найбільше? Яка ситуація з дівчинкою, яку нещодавно збили «Нивою» на вул. Лохвицька. Як пояснила заступник начальника ВП, кримінальна справа відкрита не буде, так як у потерпілої констатували легкі тілесні ушкодження. По трагедії, що трапилася днями у Гадячі на Заярі. Офіційна версія гласить: хлопець, 17 років, загинув від удару струмом.

Ще цікавили питання щодо розкрадання піску поблизу мікрорайону Підварок:«А чому ніхто не цікавиться, де бере пісок міська рада на ремонт бордюр? На Підварку ми не патрулюємо, та ми і не можемо цього робити. Підварчани зверталися із скаргами неодноразово, і провадження по піску були. Якщо когось і впіймають, то буде лише адміністративна відповідальність».

Запитували, як уберегтися від Інтернет-шахраїв: «Якщо і замовляти щось через Інтернет, потрібно, щоб оплата була при отримуванні посилки. Злочини щодо Інтернет-шахраїв розкриваються, але дуже тяжко», – пояснила Вікторія Олександрівна і наголосила, що телефонних шахраїв, які телефонують і говорять, що родичі в біді, не меншає, та попередила, щоб громадяни «не велися» на такі провокації.

Цікавилися щодо нападу на неповнолітню на Яровій. «Проводиться ряд експертиз, у тому числі і генетичних. Обвинувачений зараз находиться під вартою, до речі, свою вину визнає».

Користуючись нагодою, ми поцікавилися, як пройшла атестація, але нам повідомили, що більшість ще не знають про її результати. На сьогоднішній день атестацію не пройшло всього кілька осіб. До речі, Віталій Ванда, який кілька раз фігурував у наших не досить приємних публікаціях, звільнений із роботи.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...