Район на 8 місці в рейтингу області

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаПро це заявили на щотижневій апаратній нараді, яка відбулася 9 серпня в приміщенні РДА. Освіта посіла 4 місце, а  ось медицина – 2!

21 місце зайняв центр зайнятості, до рейтингової оцінки входять такі показники, як використання коштів місцевого бюджету на організацію громадських робіт, дані кошти виділяються міською та сільськими радами. Також багато в районі безробітних,  тож по цьому показнику – 17 місце. Причина –  звільнення працівників підприємствами «Гадячсир» і «Техмолпром». Якщо у 2014 році за 6 місяців статус безробітного мала 1051 особа, то цього року даний показник складає 1374 особи.

Призов

На даний момент основним завданням військомату є укомплектування збройних сил військовослужбовцями за контрактом. Якщо поставлені завдання будуть виконані, то наступної мобілізації можна буде уникнути. На друге півріччя планове завдання по відбору на військову службу за контрактом становить  41 чоловік. З них, на липень – 10 чоловік, укладено 8 контрактів, що становить 80 %. На серпень-вересень план 7 чоловік. На вересень планове завдання – 4 чоловіки.

Як буде проходити святкування Дня незалежності

Святкування Дня прапора відбудеться 23 серпня, біля приміщення РДА, а до Дня незалежності урочистості на тематичні святкові заходи відбудуться на території стадіону «Колос», 24 серпня о 16.00.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...