Пригощали кашею та запашними пиріжками

Пеповнений зал гостей копия
Поділитися новиною

Минулої суботи у Соснівському будинку культури на святкування Дня села зібралося чимало людей.

Пеповнений зал гостей копияРозпочали з офіційної частини. Далі привітали сімейні пари, які одружилися протягом року: Олексій і Олеся Дундичі та Роман і Ірина Скрипки. Потім  ті пари, що святкують золоті весілля: Іван Іванович та Олександра Андріїївна Дякуненки. Незабули і про тих, хто святкує срібне весілля: Федір Володимирович і Лідія Василівна Потапенки, Микола Федорович і Ольга Дмитрівна Жовтодіди, Олександр Григорович та Ольга Василівна Кіндратенки, Микола Григорович і Лідія Михайлівна Дубовики, Оксана Володимирівна і Петро Григорович Міняйли, усім вручили невеличкі подарунки.

Привітали дітлахів, які народилися цього року, таких у селі семеро. Незабули і про пенсіонерів, їх у Соснівці також семеро. Відзначили і кращі садиби та квітникарів села. Привітали багатодітні родини: Михайла та Ярославу Орусів, Руслана та Марію Яблонських, а також багатодітну маму Анастасію Колокольнікову.

Маленькі артисти копияУ номінації «народний умілець» нагородили Аліну Дубовик, яка презентувала свої роботи. Пісню «Мамина калина» подарували гостям родинний дует Гацьків.

Відзначили і кращу тещу, невістку, свекруху,свекра, зятя, тестя. Головними критеріям були, щоб жили у злагоді та повазі і, щоб у шлюбі були не менше 15 років.

На свято завітали соснівчани, які на даний момент проживають у інших містах, вони подарували односельцям веселі пісні.

Жіночий вокальний ансамбль Соснівського СБК копияПротягом гуляння дарували музичні дарунки учасники художньої самодіяльності Соснівського СБК. Завершили свято запашними пиріжками та смачною кашею, після чого музичні привітання лунали від гурту з Зінькова.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...