Добре, як сусід близький, а перелаз низький

Гості свята копия
Поділитися новиною

Гості свята копияЖителі мікрорайону «Підварок» святкували день вулиці.

Чотири роки не було подібного у найстарішому мікрорайоні міста. Можливо, було не до веселощів, а може просто не було кому організовувати. Але цьогоріч згуртувавшись підварчани показали на що вони здатні.

 

Гучна музика і співи лунали на весь куток. На дитячому майданчику розташували тематичні виставки старих фотографій мікрорайону і виробів народних умільців.  А місцеві господині приготували смачні частування для гостей свята, яких, до речі, було багато. Адже цього дня сюди зійшлися не лише жителі мікрорайону, а й ті, хто має тут друзів чи просто знайомих, ті, хто колись тут жив, і навіть ті, хто на Підварку буває дуже рідко.

Із новозбудованої сцени грамотами «За вірність своїй вулиці» нагородили тих, хто понад 60 років мешкає на Підварку: Надію Косолапенко, Володимира Макаренка, Галину Троян, Лідію Нагулу, Галину Гирич, Володимира Калинчука, Тамару Пономаренко, Володимира Якімцова.

Подарунком і теплими словами вітали старожила мікрорайону 91-річну Мотрону Юхимівну Горбун. Не забули і про найменших,  двійнят Іванку і Гната Біличів. Привітали і трирічного підварчанина Кирила Мельника, який саме 4 серпня святкував свій день народження.

Загалом, увагою не обділили нікого – відзначили подарунками тих, хто цьогоріч вперше переступить шкільний поріг і тих, хто вже став випускником. Привітали місцеві багатодітні родини, і ті подружжя, які святкують срібні річниці подружнього життя. Влаштували цікаві ігри та конкурси для дітей та ще й безпрограшну лотерею розіграли. Згадали спільні суботники, які щоразу закінчувались смачною кашею на вогнищі.

Отже, святкування сподобалось усім, без винятку.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...