«Нічого особливого» або вуличне кіно у Гадячі

ezKTDddI1hA
Поділитися новиною

ezKTDddI1hA28 липня вперше за останні мабуть 50 років відбувся показ вуличного кіно. Його організували учасники проекту «Гадяч Дружній» за підтримки місцевого училища культури. Тож вважаємо – прем’єра пройшла вдало!

Безкоштовний кіносеанс під відкритим небом зібрав близько 80 глядачів, які зручно вмостились просто перед входом в училище. До того ж і фільм гадячани могли самі обрати шляхом голосування у соцмережах – із 10 тем, обрали документальну стрічку про боротьбу зі сміттям у Парижі.

Сюжет обирали із корисних мотивів – організатори вирішили розпочати із виховних історій. І, на здивування, глядачам сподобалось. Хоча, звісно ж, буди невдоволені. Люди старшого покоління стверджували, що у кінопоказі немає нічого особливого. А от молодь, якої до речі, було більшість серед глядачів, була у захваті від новинки. І після перегляду усі просили організовувати такі вечори якнайчастіше.

У будь якому разі, приємно, що місто розвивається. І сподіваємось, подібні акції будуть неодноразовими. Дякуємо організаторам.

Оксана Кириченко  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...