А де ж гарантія?

fraj 55403579 orig
Поділитися новиною

fraj 55403579 orig І знову повертаємось до теми доріг. Кілька місяців минуло після того, як ми здійснили «ревізію». Тоді стан новенького дорожнього покриття не порадував – щойно зійшов сніг, міські дороги розкрили своє справжнє «обличчя». Але найбільшим розчаруванням стала вулиця 10-річчя Конституції  – саме тут були найбільші дефекти після такого бажаного капітального ремонту. Тоді ж місцева влада оперативно відзвітувала, що «усунення дефектів дорожнього покриття гарантоване, протягом весняного періоду».

От і весняний період минув, літечко закінчується, а «усунення дефектів» чомусь не діждалися. Із того часу дорога стала у кілька разів гіршою – тепер не зрозуміло, чи й допоможе та розхвалена «гарантія», чи ремонт доведеться робити заново.

Із цими питаннями ми звернулись до міської ради:  

«Гарантія на дороги є, але не на усі, – відповів секретар міської ради Григорій Сафонов, – Цього року по гарантії ремонтували вулицю Гагаріна. А на 10-річчя Конституції вже сплив гарантійний термін, її ж ремонтували ще у 2014-му…».

Не зрозуміла відповідь викликала сумніви. Переглянувши редакційні архіви ми знайшли публікації, у яких чітко вказано, що у квітні 2015 року було покладено 447 погонних метрів асфальту, по вулиці 10-річчя конституції. Цей ремонт був першим у 2015 році. А попередньо, взимку, лубенські підрядники заасфальтували 680 метрів цієї ж дороги.

Тепер, всі ремонтні роботи будуть фінансуватись із бюджету міської ради. Для чого тоді було оголошувати про гарантію – не зрозуміло.  

 

«БМ»

1 коментар до “А де ж гарантія?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...