Дайте грошей

Поділитися новиною

paulo koelo pismo gabrielja garsija markesaШановні Гадячани, ми хочемо розповісти про чесність і совісність людей, які очолюють партію «Батьківщина» у нашому місті. А саме: П.Ф. Пилипенка і А.В. Саченко. Ми прийшли в штаб партії з надією на краще майбутнє і можливістю заробити. Нам обіцяли «золоті гори» в разі добросовісної роботи і перемоги нашого кандидата у виборах по 151 округу. Агітуючи людей, кожного дня з 8.00 до 18.00, без вихідних, ми запевняли, що Р. Богдан – чесна, добра, надійна людина і команда, яка його представляє це добросовісні люди. По закінченню виборів наше керівництво зачинило двері штабу перед своїми агітаторами, обіцянки виплатити чесно зароблені гроші не були виконаними. Ми неодноразово телефонували і ходили до них із проханням віддати зароблене. На телефонні дзвінки реакції не було. Але згодом нам дали зрозуміти, що ми нічого не доб’ємося. На вимогу пояснити, чому не можемо забрати чесно зароблене, почули підвищений тон і навіть не цензурну лексику. Просимо редакцію допомогти у вирішенні питання.

Волонтери: Т.В. Сліпченко, В.В. Дзюбан, К.О. Підгайна.

3 коментарі до “Дайте грошей

  1. Брехня!!! П.Ф. Пилипенко надзвичайно тактовна та порядна людинка, заслуговуюча статусу “святого”!!! А Р. Богдан – так це взагалi взiрець iдеального створiння !!!

  2. Пилипенко – то алкоголік , що попав під тиск і вплив відьми Алли Бігуненко (обпоїла зрозуміло чим). Проізвища Саченко вона не достойна, просто теж звідьмачила на Стасові. Протягла всю свою кодлу до касси “Батьківщини” і розворовує виборчі гроші виключно на свою кодлу – братів, сватів, синів. зятів. кумів… . Гроші вона розікрала, разом з своїм кумом рижим “пилипом”, то куди ж вам, бідні волонтери?! Гроші в семейної кодли Алли, а вам – нічого, така у них схема розворовування виборчих грошей. Потрібно було зразу консультуватись і наводити справки за цих шахраїв. А тепер до Юлі, чи до прокуратури.

  3. Лист підписали волонтери, тобто ті, хто працює безкоштовно, за їдею.А коли так, той про гроші мова не може вестися. А взагалі, не потрібно було мудрувати.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...