Затримали водія, який збив мопедиста і втік

мопік
Поділитися новиною

мопікзбив мопік Невстановлений транспортний засіб скоїв наїзд на мопед «Джамп», під керуванням 64-річного місцевого жителя, який рухався по вулиці Тельмана.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, водій мопеду від отриманих травм загинув на місці події. Водій, який скоїв ДТП, з місця події зник.

У ході проведених розшукових заходів, поліцейські Гадяцького відділення встановили, що наїзд на мопед скоїв автомобіль «Fоrd Transit», під керуванням 20-річного містянина. Свій вчинок водій пояснив тим, що злякався і не міг контролювати свої дії.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінальний кодекс України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба ГУ НП у Полтавській області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...