В літні канікули – до бібліотеки!

В літні канікули – до бібліотеки!

В літні канікули – до бібліотеки!

Поділитися новиною

В літні канікули – до бібліотеки!Не можем без книги у світі ми жити,
Бо книга нас вчить, як потрібно дружити,
Як зло подолати, як хитрих провчити,
Як добрих, і чуйних, й сміливих любити.

Період літніх канікул у школярів – це найулюбленіша пора для всіх дітей. Це пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

Літні канікули – унікальна можливість залучення до книги нових користувачів. Для Веприцької сільської бібліотеки дуже важливою є співпраця з Веприцькою середньою школою, особливо у дні літніх канікул, і ми завжди раді новим зустрічам із нашими юними користувачами.
На базі школи відкрито пришкільний оздоровчий табір відпочинку «Світанок». Тому 15 червня до бібліотеки завітали його вихованці – учні 3 класу разом зі своїм вчителем Т.Таранущенко. Діти із задоволенням взяли участь у казковій вікторині «Подорож у казкове королівство», розгадували загадки, кросворди, читали вірші, ознайомилися з новими книгами, які нещодавно отримала бібліотека, а також залюбки мандрували сторінками книг і журналів із книжкової виставки-настрою «Літні промінці на книжковій сторінці». Захід пройшов на хвилі позитиву та дитячого сміху. Діти чудово провели час та залишили бібліотеку задоволені.

С. Яременко, зав. Веприцькою сільською бібліотекою

LIVE OFFLINE
track image
Loading...