Премія ім. Олени Пчілки

Премія ім. Олени Пчілки

Премія ім. Олени Пчілки

Поділитися новиною

Премія ім. Олени Пчілки24 червня у ККЗ «Дружба» відбулося щорічне вручення літературно-мистецької премії

В урочистій атмосфері відзнаки й дипломи лауреатів премії отримали:

Галина Кирпа – письменник, перекладач (м. Київ);

Володимир Костюк – актор і режисер кіностудії ім. Довженка, краєзнавець, член Спілки письменників України (м. Київ);

Марія Пономаренко – лауреат Державної премії ім. Лесі Українки, премії ім. Н. Забіли, обласної премії «Дідусева казка», автор 150 книжок, виданих у різних видавництвах  (м. Житомир);

Василь Степаненко – письменник, поет, викладач із грецької мови, член Спілки письменників України (м. Київ);

Василь Яременко – письменник, член Спілки письменників України, почесний професор Київського університету ім. Б. Грінченка (м. Київ).

Оксана Руденко

«Після такого хто захоче приїжджати у наш Гадяч»

Після закінчення урочистого вручення літературно-мистецької премії ім. Олени Пчілки до редакції прийшов Микола Торяник , щоб висловити своє невдоволення стосовно даної події: «Що це за вручення премії? Матюшенка немає, першого заступника немає, Бондаренка прислали тільки так, щоб чергу відбути. Нестеренка не було і його заступників також. Прийшов тільки секретар, який трішки побув і втік. Коли я був на кінофестивалі у Чернігові, то його відкривали перші особи району та області, мер міста. Розташовували нас у найкращому готелі, у кращому ресторані годували, організували екскурсії по місту. Події національного масштабу в Гадячі відбуваються не часто. Приїхали такі поважні люди, а толком і зустріти не було кому. А міська рада навіть  не прийшла привітатись із гостями міста, не те щоб вручити якісь сувеніри та букети. Ганьба із ганьби! Оце в нас таке відношення до поважних людей, до туристів, до гостей міста. І що оце ці посадовці можуть зробити в Гадячі, та й взагалі? Перші керівники міста та району повинні були б організувати цю подію. А Нестеренкові тільки одне – тротуари та бордюри. У Матюшенка то земля, то ще щось. І хто захоче в Гадяч приїжджати при такому відношенні? Уже ми починаємо бачити, що у нас за влада така».

«БМ»

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...