Незабутній відпочинок у «Лісовичку»

Незабутній відпочинок у «Лісовичку»

Незабутній відпочинок у «Лісовичку»

Поділитися новиною

Незабутній відпочинок у «Лісовичку»Літо – найкраща пора року. Із нетерпінням чекають на її прихід і діти, і дорослі. Адже в цей час можна відпочивати, оздоровлюватися, знаходити нових друзів, подорожувати, пізнавати та відкривати нове. Отож і вирішили учні Краснолуцької ЗОШ I-II ступенів вирушити в туристичний похід до Вельбівської ЗОШ I-II ступенів, адже неодноразово отримували запрошення. Радісно і гостинно зустрів нас директор школи. Розмістили нас у чудових будиночках пришкільного оздоровчого табору «Лісовичок».

Забезпечили усім необхідним для гарного і приємного відпочинку. Організували і провели цікаву подорож рідними місцями. Дивовижною, майже гірською стежиною ми піднялись на найвищу точку району, звідки перед нами відкрився вражаючий краєвид, який виднівся в радіусі 30 кілометрів. Потім ми побували на місці, де знаходилась у далекому минулому церква.

Змістовно та весело ми відпочивали: грали в ігри, проводили конкурси і змагання, смажили шашлики, варили польову кашу, пекли картоплю. До глибокої ночі горіло вогнище, лунали пісні, сміх, веселі жарти.

Ця подорож залишиться в нашій пам’яті незабутнім враженням.

Ю. Денисенко, учениця 9 класу, від імені дітей, батьків та вчителів 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...