«Наш тато любить порядок»

Дружна сім’я Дубовицьких

Дружна сім’я Дубовицьких

Поділитися новиною

Дружна сім’я ДубовицькихДень батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. Дата його святкування цього року припала на 19 червня. Цей день прийнято вважати Днем усіх батьків, наших захисників, порадників, учителів і помічників. Що означає тато  для кожної людини, пояснювати не варто. Кожен із нас розуміє, наскільки важливою і дорогою є ця людина.

У нашому місті проживає татусь, який за 18 років шлюбу з дружиною має 5 діток, – це Сергій Дубовицький.

Він допомагає своїй дружині у всіх справах, може і поняньчити діток, і нагодувати, і побавити, а при на годі й посварити. Як говорить Сергій, «дітки для нас – не проблема, і ні в якому разі не тягар, а тільки радість та сенс життя», і з посмішкою на обличчі починає всіх представляти:

«Старша донька Віта – справжня помічниця, і з меншими допомагає, і на роботі може підмінити, якщо потрібно. Владислав дуже захоплюється футболом, і ми в свою чергу йому в цьому допомагаємо, ось зараз він знаходиться у Полтаві на тренуванні. Богдана, Назар та Есфірь – це наші менші, і тому їм поки що допомагаємо ми».

Сергій підприємець, як він говорить, то діти, мабуть, його роботу люблять більше, ніж він сам, і завжди просяться з ним. Але при цьому татусь себе не нахваляє та зізнається, що більше дітками займається мама, а він заробляє кошти для сім’ї.

«Навіть знаходячись на робочому місті, наш тато завжди встигає допомогти мені з дітлахами. Окремо часу для себе не виділяю, а як сходити у перукарню або ще по якихось справах, чоловік завжди мене підмінить», – доповнює чоловіка дружина Оксана.  

Коли дружина прихворіла, то татусеві доводилось робити усе: і їсти зварити,  і за малечею приглянути. Тато говорить, що було не дуже тяжко, тому що діти звикли допомагати як батькам, так і один одному, із цим у сім’ї проблем немає.

«Діти в сімї один одного тільки доповнюють. І обов’язково всі повинні бути на одному рівні, не поділятися. У сімї немає такого, що «я це не буду робити, бо це твоя робота». Ми намагаємось, щоб вони всі були зайняті справами, а не ходили по кутках. Чи потравити жука, чи поняньчити найменших – із цього приводу взагалі немає ніяких суперечок, завжди я можу покластися на старших дітей».

Ревності також немає, увагу вдається приділяти всім. Якщо кудись їдуть на відпочинок, то обов’язково разом. Частенько дітвору відправляють  у табори.

«Наш тато любить порядок», – говорить дружина.

Від дітлахів татусь не стомлюється ніколи.  Намагається не відмовляти їм ні в чому, щоб вони постійно радувались, а балувати в цій сім’ї своїх чад люблять, але у всьому є міра. Але балують всіх, і щоб ніхто не відчував себе ображеним. На запитання: «Чи плануєте ще народжувати діток?» тато, ніби трішки задумавшись, відповів, що хотілося б, але народити мало, потрібно ще щось і дати дитині, виховати та забезпечити її. А в наший час це дуже нелегко. У День батька Сергій побажав усім батькам оберігати та забезпечувати свої сім’ї, цінувати рідних, допомагали дружинам. І щоб завжди татусі пам’ятали, що діти – то  велика радість, але потрібно докласти багато зусиль, щоб вони виросли достойними громадянами своєї країни.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...