Допоможу поділити зароблене

Допоможу поділити зароблене

Допоможу поділити зароблене

Поділитися новиною

Допоможу поділити зароблене«По закінченню першого півріччя бюджет майже кожної сільської ради отримує перевиконання плану по доходах завдяки рішенню районної ради збільшити до 7% орендну плату за землю. І хоча ця сума у радах району різниться, об’єднують їх проблеми, які потребують фінансової  допомоги. Саме для визначення першочергових завдань очільники району разом із керівниками відділів та управлінь РДА відвідують сільські громади.

15 червня відбулись виїзні наради у Вельбівській, Веприцькій, Мартинівській та Бобрицькій сільських радах, на яких голова РДА Олексій Матюшенко ознайомив громади із сумами перевиконань».

Саме про це йшла мова в одному із відеосюжетів, відзнятих місцевим телебаченням. Чесно кажучи, почуте шокувало: невже сільські голови, разом із громадами живучи у своїх «маленьких царствах», не впораються із розподілом таких дорогоцінних коштів, отриманих від перевиконання бюджету? Незрозуміло також і те, чому суму перевиконання озвучував очільник РДА? Чи сільські голови не знають, що коїться у їхній бухгалтерії? Та й вважати за істину той факт, що перевиконання бюджету виникло лише за рахунок підвищення орендної плати, також не потрібно. Хіба до зростання орендної плати у сільрадах не було жодної копійки перевиконання?

Дивно було бачити, як по сільських радах їздять начальники відділів та управлінь РДА зі списками того, що потрібно купити! Громадам навіть не залишили права вибору! Та й, чесно кажучи, ніхто із сільських очільників навіть слова не сказав супротив! Хотіли нового життя? Отримуйте!

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...