Море, річка чи гори?

Море, річка чи гори?

Море, річка чи гори?

Поділитися новиною

Море, річка чи гори?Нарешті літо набирає обертів –  спекотна погода наблизила омріяну багатьма відпустку. Тепер усі задаються одним питанням: який же відпочинок обрати і куди поїхати цього літа?

На щастя цьогоріч перевізники, напевно, щоб не втратити своїх потенційних клієнтів, не надто «деруть» ціни.  На відміну від минулорічних, вартість путівки у найближчі теплі краї зросла на кілька сотень. Для тих, хто налаштований на бюджетний відпочинок, місцеві перевізники підготували економ-варіант. 

Наприклад, 8 днів відпочинку на Арабатській стрілці на Азовському морі вам обійдеться 1800 з однієї людини в середньому (а в минулому році було на 200 гривень дешевше). У вартість путівки включено проїзд, проживання і харчування.

Смт Кирилівка і того дешевше: 700 грн – проїзд + 45грн/день – проживання у приватному секторі. Щоправда харчуватись доведеться самостійно.

А от поїздка в  смт Лазурне, що на Чорному морі, зовсім дивує ціною – 1500 гривень за тиждень відпочинку (путівка «all inclusive»).

У зв’язку із нестабільною ситуацією у країні українці почали обирати вікенди на березі Кременчуцького водосховища. Тут ви можете відшукати базу відпочинку, цінова категорія якої існує від економ до класу люкс.

А ще можна відправитись у відпустку у Карпати. Вартість путівок також різниться.

А взагалі можна і поїхати за кордон, і полетіти на інший континент, і просто піти на традиційний відпочинок на березі річки. Вибір, звісно, широчезний, але кожен обиратиме, зважаючи на особисті фінансові можливості.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...