Купатись можна!

Купатись можна!

Купатись можна!

Поділитися новиною

Купатись можна!Офіційне місце для купання у Гадячі лише одне, усі інші – стихійні. За висновками спеціалістів, на єдиному санкціонованому пляжі міста вже можна і купатися, і засмагати, – розповідає Анатолій Жезіцький (заввідділом Гадяцького міжрайонного управління Держсанепідслужби).

Із його слів, кожен тиждень відбираються проби води і за результатами останнього дослідження порушень не виявлено (склад нашої водички не дотягує навіть до норми у 5 тис. лактопозитивних паличок).

При значному підвищені температурних показників будуть проводитись повторні перевірки, про результати яких санслужба обіцяє повідомляти. 

Не забули і про впорядкування пляжів – минулого тижня були розчищені та відгрейдеровані зони масового відпочинку та під’їзні шляхи до них.

А про подальшу чистоту, шановні, доведеться дбати нам із вами разом – комунальні служби посприяли у встановленні смітників та наметів від сонця. Нам же лишається завдання – слідкувати за порядком після себе, про що так часто забувають відпочиваючі.  

Оксана Кириченко

За словами  начальник сектору зв’язків із ЗМІ ДСНС у Полтавській області, найгірший стан пляжів у Машівському, Чутівському, Карлівському, Котелевському, Хорольському та Решетилівському районах. У цих районах, не зважаючи на те, що є дуже багато водойм, не створено жодного місця масового відпочинку людей на воді.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...