Пейнтбольний турнір або змагання за поліцейський кубок

Переможці змагань «Перша сотня» (команда Сарської загальноосвітньої школи)

Переможці змагань «Перша сотня» (команда Сарської загальноосвітньої школи)

Поділитися новиною

Переможці змагань «Перша сотня» (команда Сарської загальноосвітньої школи)Упродовж місяця у Гадячі відбувались військово-патріотичні змагання серед учнів міських та районних шкіл за кубок відділу поліції. Самі організатори із гордістю розповідають, що подібний захід під патронатом правоохоронних органів відбувається у області вперше. Ідея започаткувати турнір виникла у начальника Гадяцького відділу поліції, який є палким прихильником спорту і вже не раз влаштовував змагання серед колективу.

Тепер вирішили перейти на новий етап – змагання організували із метою формування патріотизму та розвитку національної свідомості серед молоді.

Розпочались вони 4 квітня. Команди складались із 10 учнів 8-10 класів. Першим  випробуванням була розумова гра: учасники пройшли тестування на загально-правову тематику (по основах правознавства) та відповіли на ряд запитань, які стосуються історії рідного краю. Наступним завданням для команд-учасників було створення командного проекту «Я патріот». Діти самостійно розробляли агітаційний плакат патріотичного змісту.

За результатами до фіналу увійшли 6 команд: «Перша сотня» (команда Сарської школи), «Сергіївський курінь» (команда Сергіївської ЗОШ), «Промені сонця» (команда Гадяцької гімназії), команда Мартинівської ЗОШ, «Олімпійці» (команда Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату), команда Гадяцької СШ № 2. У складі сьомої збірної команди «Побратими» участь у змаганнях брали діти правоохоронців та вихованці Гадяцького дитячого будинку      

Найбільш очікуваний і найцікавіший як для самих учасників, так і для глядачів був третій заключний етап змагань, який відбувся минулої п’ятниці на базі Вельбівської ЗОШ.

Цього дня обирали найкращий курінь, який самостійно облаштувала кожна команда, що увійшла до фіналу. Наступними випробуваннями для учасників стали: військова естафета, перетягування канату, метання справжніх гранат і стрільба на влучність. Також усі команди мали змогу показати свої уміння орієнтуватись у незнайомій місцевості і в наданні долікарської допомоги.

Після напружених змагань конкурсанти ласували власноруч приготованою кашею, яка, до речі, також входила у змагання – судді обирали найсмачнішу.

Пейнтбольний турнір став заключним етапом змагань.

За результатами конкурсів, перше місце посіла команда «Перша сотня» (Сарської СШ), друге місце – «Олімпійці» (Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату), третє місце – «Промені сонця» (команда Гадяцької гімназії). Переможці нагороджені кубком Гадяцького відділу поліції та подарунковим сертифікатом на гру в пейнтбол.

Оксана Кириченко

{gallery}2016/23/2{/gallery} 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...