За кинутий «виклик» – позов до суду

«Гадяцька» справа очима полтавських суддів

«Гадяцька» справа очима полтавських суддів

Поділитися новиною

За кинутий «виклик» - позов до суду26 травня відбувся розгляд цивільної справи про захист честі, гідності та ділової репутації за позовом Олексія Матюшенка (голова РДА) до Людмили Голуб (безробітна, депутат міськради).

Нагадаємо, 29 березня на засіданні колегії Гадяцької РДА Людмила Голуб «кинула виклик» Олексію Матюшенку – вказала на його помилки, звинуватила у корупційних діяннях та висловила недовіру від імені громади. Це й стало предметом чергової судової тяганини для чиновника.

На засідання суду особисто позивач не з’явився, його інтереси представляв адвокат. Відповідач себе захищала самостійно. Сторона позивача на суд надала стенограму засідання, на якому нібито репутації Олексія Матюшенка була нанесена шкода.

У ході засідання сторонам запропонували укласти мирову угоду. Захисник позивача згоджувався на «мирову» за умови, якщо Людмила Голуб спростує сказані нею слова.

А відповідач також висунула свої умови, задля укладення мирової угоди – згодиться, якщо їй нададуть робоче місце у адміністрації. Звісно, жодна із сторін на умови не згодилась. Наступне засідання відбудеться 1 червня. Продовження історії читайте на сторінках нашого тижневика. 

Оксана Кириченко      

LIVE OFFLINE
track image
Loading...