Виселити не можна залишити – де ж поставити кому?

«Гадяцька» справа очима полтавських суддів

«Гадяцька» справа очима полтавських суддів

Поділитися новиною

Виселити не можна залишити - де ж поставити кому?Ніяк не закінчиться цивільна справа про виселення із житлового будинку та відшкодування моральної шкоди за позовом братів Тарапат до сімейства Галушок.

Нагадаємо, родина Галушок – переселенці із Криму. Рік тому вони переїхали у Пирятинщину. Про купівлю будинку було домовлено заздалегідь. Але тепер власники (родина Тарапат) передумали продавати будинок і вимагають негайного виселення родини. Повертати завдаток за будинок господарі, схоже, не збираються.

На чергове засідання, як і раніше, позивачі Тарапати не з’явилися, їхні інтереси представляв адвокат. Зі сторони відповідачів була присутня Людмила Галушко. Цього разу також на розгляд справи було запрошено Малопобиванського сільського голову і представника служби у справах дітей.

Сторони, як і раніше, не знаходять компромісу, тому цього разу активніше опитували запрошених до суду. Сільський голова надала пояснення, чому до сьогодні не надано ніякої допомоги родині переселенців. Вона стверджує, що на балансі сільської ради немає приміщень, які б можна було надати у постійне користування переселенцям. А соціальна програма по допомозі жителям, переміщеним із окупованих територій, ще повністю не вивчена.

У засіданні оголосили перерву на кілька днів. У цей час сільський голова перегляне можливі варіанти вирішення проблеми, і, можливо, переселенці таки заживуть спокійно на мирній землі.

Оксана Кириченко 

3 коментарі до “Виселити не можна залишити – де ж поставити кому?

  1. Рік тому вони переїхали у Пирятинщину,не рік,а два роки назад.наблюдательная блин….и за эти два года они жили не на улице,а в доме,который они превратили в хлам.а ТЫ шоб писульки строчить,заехала бы к ним в гости с соседями поговорила-бы,хотя уже поздно,суд выннес приговор освободить хату,такшо гудбай татары.

  2. Той дім, який, як ви стверджуєте, вони перетворили на мотлох, вони ж самі хотіли придбати.
    Галушки такі ж громадяни України як і ми з вами, тож мають такі ж самі права як і решта.
    І до речі, яякщо ви не в курсі, то вони не виселяться із будинку поки їм не повернуть завдаток.
    І сільрада тепер за вироком суду повинна надати їм житло! Тож із приводу гудбай – ще можна посперечатись.

  3. дом они освободят,тут даже и разговора быть не может.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...